Confysio Kids

De kinderfysiotherapeut.. samen bewegen naar de top!

Gym

 

Peutergym & Kleutergym

Kom je mee spelen? Samen spelen? Kijk eens wat ik kan!

Bewegen is belangrijk voor ieder kind. Ieder kind ontwikkelt en beweegt zich op zijn of haar eigen manier.

Bij de gym worden de kinderen op een speelse manier gestimuleerd om te gaan bewegen en steeds meer vertrouwen in hun eigen lichaam te krijgen.

De les bestaat uit meerdere spellen om de motoriek en samenwerken tussen kinderen te vergroten en het vertrouwen in het kind zelf te vergroten.

Voor de leeftijden 2-6 jaar zijn er vaak niet veel andere sportactiviteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen, vandaar dat we samen met deze groep graag het bewegen willen stimuleren en hun het plezier van het samen bewegen willen laten zien. Vanuit de gym kan ieder kind voor zich gaan kijken welke sport hij of zij hierna zou willen gaan uitvoeren als ze oud genoeg zijn.

De peutergym is bedoeld voor kinderen van 2-4 jaar en de kleutergym is bedoeld voor kinderen van 4-6 jaar.

    

Beweeggroepjes voor kanjers

Bewegen lijkt zo vanzelfsprekend en vaak is het dat ook. Toch is dit niet altijd waar. Soms komen kinderen niet mee met leeftijdsgenoten door bijvoorbeeld een aandoening (ASS, ADHD, DCD) of door weinig zelfvertrouwen, misschien wel een combinatie van die twee.

Toch is het ook voor deze kinderen belangrijk om te bewegen en te blijven bewegen. We willen graag een kleinschalig en vertrouwde basis creëren waarin kinderen samen in kleine groepjes gaan bewegen, rekening houdend met ieders kunnen, willen, durven en mogelijke groei.

Samen staan we sterker en samen kunnen we groeien!

De lessen duren 1 uur en zullen plaatsvinden in kleine groepjes van maximaal 4-5 personen, waarbij de lessen afgestemd worden op de kanjers die zullen deelnemen aan de groep. We overleggen samen met kind en ouders/verzorgers welk groepje en welke vorm van bewegen voor het kind het meest aansluit.

Voor meer informatie zoals lestijden, kosten, aanmelden en alle andere vragen over de Peutergym, Kleutergym en het bewegen voor kanjers bel (06-21677021) of mail gerust! 


E-mailen
Bellen
Map
Info